Cryptoinzicht
alliance-x-trading
$AXT

Alliance X Trading

AXT koers in euro's

€0.00180431 0%

AXT statistieken

Over Alliance X Trading

De huidige koers van Alliance X Trading (AXT) bedraagt €0.00180431, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Alliance X Trading een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €2,42 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AXT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Alliance X Trading

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Alliance X Trading werd bereikt op zaterdag 29 augustus 2020 en bedroeg €0.00108119. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Alliance X Trading op €2,46, behaald op woensdag 28 april 2021.

Alliance X Trading AXT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Alliance X Trading met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Alliance X Trading kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Alliance X Trading. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Alliance X Trading te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Alliance X Trading kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AXT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AXT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Alliance X Trading (AXT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Alliance X Trading

Alliance X Trading kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Alliance X Trading

Hoeveel kost Alliance X Trading op dit moment?

De huidige prijs van 1 AXT op dit moment is €0.00180431.

Wat is de hoogste prijs van Alliance X Trading ooit?

De hoogste Alliance X Trading koers tot nu toe is €2,46. Deze prijs werd behaald op 29-04-2021.

Wat is de laagste prijs van Alliance X Trading ooit?

De laagste prijs van Alliance X Trading tot nu toe is €0.00108119. Deze prijs werd behaald op 30-08-2020.

Waar kan ik AXT kopen?

AXT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Alliance X Trading kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Alliance X Trading.      

Hoeveel AXT zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AXT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Alliance X Trading wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Alliance X Trading
Facebook
Twitter
LinkedIn