Cryptoinzicht
albos
$ALB

Albos

ALB koers in euro's

€2.02E-6 0%

ALB statistieken

Over Albos

De huidige koers van Albos (ALB) bedraagt €2.02E-6, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Albos een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €2,02 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ALB in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Albos

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Albos werd bereikt op dinsdag 28 april 2020 en bedroeg €1.21E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Albos op €0.00010961, behaald op vrijdag 19 april 2019.

Albos ALB kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Albos met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Albos kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Albos. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Albos te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Albos kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ALB kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ALB naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Albos (ALB) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Albos

Albos kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Albos

Hoeveel kost Albos op dit moment?

De huidige prijs van 1 ALB op dit moment is €2.02E-6.

Wat is de hoogste prijs van Albos ooit?

De hoogste Albos koers tot nu toe is €0.00010961. Deze prijs werd behaald op 20-04-2019.

Wat is de laagste prijs van Albos ooit?

De laagste prijs van Albos tot nu toe is €1.21E-6. Deze prijs werd behaald op 29-04-2020.

Waar kan ik ALB kopen?

ALB kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Albos kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Albos.      

Hoeveel ALB zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ALB in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Albos wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Albos
Facebook
Twitter
LinkedIn