Cryptoinzicht
aivia
$AIV

AIVIA

AIV koers in euro's

€0.00406752 0%

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar op dit moment.

AIV statistieken

Over AIVIA

De huidige koers van AIVIA (AIV) bedraagt €0.00406752, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AIVIA een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €12,45 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AIV in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AIVIA

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AIVIA werd bereikt op maandag 10 augustus 2020 en bedroeg €0.00011785. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AIVIA op €0.02377763, behaald op maandag 10 februari 2020.

AIVIA AIV kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AIVIA met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AIVIA kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AIVIA. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AIVIA te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AIVIA kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AIV kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AIV naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AIVIA (AIV) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AIVIA

AIVIA kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AIVIA

Hoeveel kost AIVIA op dit moment?

De huidige prijs van 1 AIV op dit moment is €0.00406752.

Wat is de hoogste prijs van AIVIA ooit?

De hoogste AIVIA koers tot nu toe is €0.02377763. Deze prijs werd behaald op 11-02-2020.

Wat is de laagste prijs van AIVIA ooit?

De laagste prijs van AIVIA tot nu toe is €0.00011785. Deze prijs werd behaald op 11-08-2020.

Waar kan ik AIV kopen?

AIV kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AIVIA kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AIVIA.      

Hoeveel AIV zijn er?

Er zijn op dit moment AIV in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AIVIA wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AIVIA
Facebook
Twitter
LinkedIn