Cryptoinzicht
aidos-kuneen
$ADK

Aidos Kuneen

ADK koers in euro's

€0.072697 0%

ADK statistieken

Over Aidos Kuneen

De huidige koers van Aidos Kuneen (ADK) bedraagt €0.072697, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Aidos Kuneen een marktkapitalisatie van €1.817.415,00, met een handelsvolume van €4,30 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ADK in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Aidos Kuneen

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Aidos Kuneen werd bereikt op vrijdag 2 november 2018 en bedroeg €4.05E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Aidos Kuneen op €51,83, behaald op vrijdag 2 november 2018.

Aidos Kuneen ADK kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Aidos Kuneen met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Aidos Kuneen kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Aidos Kuneen. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Aidos Kuneen te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Aidos Kuneen kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ADK kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ADK naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Aidos Kuneen (ADK) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Aidos Kuneen

Aidos Kuneen kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Aidos Kuneen

Hoeveel kost Aidos Kuneen op dit moment?

De huidige prijs van 1 ADK op dit moment is €0.072697.

Wat is de hoogste prijs van Aidos Kuneen ooit?

De hoogste Aidos Kuneen koers tot nu toe is €51,83. Deze prijs werd behaald op 03-11-2018.

Wat is de laagste prijs van Aidos Kuneen ooit?

De laagste prijs van Aidos Kuneen tot nu toe is €4.05E-5. Deze prijs werd behaald op 03-11-2018.

Waar kan ik ADK kopen?

ADK kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Aidos Kuneen kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Aidos Kuneen.      

Hoeveel ADK zijn er?

Er zijn op dit moment 25000000 ADK in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Aidos Kuneen wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Aidos Kuneen
Facebook
Twitter
LinkedIn