Cryptoinzicht
agetron
$AGET

Agetron

AGET koers in euro's

€0.00047916 0%

AGET statistieken

Over Agetron

De huidige koers van Agetron (AGET) bedraagt €0.00047916, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Agetron een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0.00476777 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AGET in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Agetron

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Agetron werd bereikt op woensdag 13 maart 2019 en bedroeg €3.409E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Agetron op €0.00460204, behaald op vrijdag 4 mei 2018.

Agetron AGET kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Agetron met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Agetron kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Agetron. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Agetron te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Agetron kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AGET kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AGET naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Agetron (AGET) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Agetron

Agetron kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Agetron

Hoeveel kost Agetron op dit moment?

De huidige prijs van 1 AGET op dit moment is €0.00047916.

Wat is de hoogste prijs van Agetron ooit?

De hoogste Agetron koers tot nu toe is €0.00460204. Deze prijs werd behaald op 05-05-2018.

Wat is de laagste prijs van Agetron ooit?

De laagste prijs van Agetron tot nu toe is €3.409E-5. Deze prijs werd behaald op 14-03-2019.

Waar kan ik AGET kopen?

AGET kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Agetron kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Agetron.      

Hoeveel AGET zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AGET in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Agetron wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Agetron
Facebook
Twitter
LinkedIn