Cryptoinzicht
afrodex-labs-token
$AFDLT

AfroDex Labs Token

AFDLT koers in euro's

€1.86066E-7 0%

AFDLT statistieken

Over AfroDex Labs Token

De huidige koers van AfroDex Labs Token (AFDLT) bedraagt €1.86066E-7, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AfroDex Labs Token een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AFDLT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AfroDex Labs Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AfroDex Labs Token werd bereikt op maandag 2 december 2019 en bedroeg €2.0E-12. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AfroDex Labs Token op €1.36E-6, behaald op dinsdag 12 november 2019.

AfroDex Labs Token AFDLT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AfroDex Labs Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AfroDex Labs Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AfroDex Labs Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AfroDex Labs Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AfroDex Labs Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AFDLT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AFDLT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AfroDex Labs Token (AFDLT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AfroDex Labs Token

AfroDex Labs Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AfroDex Labs Token

Hoeveel kost AfroDex Labs Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 AFDLT op dit moment is €1.86066E-7.

Wat is de hoogste prijs van AfroDex Labs Token ooit?

De hoogste AfroDex Labs Token koers tot nu toe is €1.36E-6. Deze prijs werd behaald op 13-11-2019.

Wat is de laagste prijs van AfroDex Labs Token ooit?

De laagste prijs van AfroDex Labs Token tot nu toe is €2.0E-12. Deze prijs werd behaald op 03-12-2019.

Waar kan ik AFDLT kopen?

AFDLT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AfroDex Labs Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AfroDex Labs Token.      

Hoeveel AFDLT zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AFDLT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AfroDex Labs Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AfroDex Labs Token
Facebook
Twitter
LinkedIn