Cryptoinzicht
africunia-bank
$AFCASH

AFRICUNIA BANK

AFCASH koers in euro's

€0.03035966 0%

AFCASH statistieken

Over AFRICUNIA BANK

De huidige koers van AFRICUNIA BANK (AFCASH) bedraagt €0.03035966, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AFRICUNIA BANK een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €26,02 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AFCASH in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AFRICUNIA BANK

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AFRICUNIA BANK werd bereikt op maandag 16 maart 2020 en bedroeg €0. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AFRICUNIA BANK op €15,59, behaald op vrijdag 13 december 2019.

AFRICUNIA BANK AFCASH kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AFRICUNIA BANK met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AFRICUNIA BANK kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AFRICUNIA BANK. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AFRICUNIA BANK te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AFRICUNIA BANK kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AFCASH kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AFCASH naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AFRICUNIA BANK (AFCASH) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AFRICUNIA BANK

AFRICUNIA BANK kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AFRICUNIA BANK

Hoeveel kost AFRICUNIA BANK op dit moment?

De huidige prijs van 1 AFCASH op dit moment is €0.03035966.

Wat is de hoogste prijs van AFRICUNIA BANK ooit?

De hoogste AFRICUNIA BANK koers tot nu toe is €15,59. Deze prijs werd behaald op 14-12-2019.

Wat is de laagste prijs van AFRICUNIA BANK ooit?

De laagste prijs van AFRICUNIA BANK tot nu toe is €0. Deze prijs werd behaald op 17-03-2020.

Waar kan ik AFCASH kopen?

AFCASH kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AFRICUNIA BANK kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AFRICUNIA BANK.      

Hoeveel AFCASH zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AFCASH in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AFRICUNIA BANK wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AFRICUNIA BANK
Facebook
Twitter
LinkedIn