Cryptoinzicht
aeur
$AEUR

AEUR

AEUR koers in euro's

€0.495526 0%

AEUR statistieken

Over AEUR

De huidige koers van AEUR (AEUR) bedraagt €0.495526, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AEUR een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AEUR in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AEUR

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AEUR werd bereikt op donderdag 24 oktober 2019 en bedroeg €0.495526. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AEUR op €622,63, behaald op woensdag 6 maart 2019.

AEUR AEUR kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AEUR met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AEUR kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AEUR. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AEUR te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AEUR kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AEUR kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AEUR naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AEUR (AEUR) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AEUR

AEUR kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AEUR

Hoeveel kost AEUR op dit moment?

De huidige prijs van 1 AEUR op dit moment is €0.495526.

Wat is de hoogste prijs van AEUR ooit?

De hoogste AEUR koers tot nu toe is €622,63. Deze prijs werd behaald op 07-03-2019.

Wat is de laagste prijs van AEUR ooit?

De laagste prijs van AEUR tot nu toe is €0.495526. Deze prijs werd behaald op 25-10-2019.

Waar kan ik AEUR kopen?

AEUR kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AEUR kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AEUR.      

Hoeveel AEUR zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AEUR in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AEUR wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AEUR
Facebook
Twitter
LinkedIn