Cryptoinzicht
aerotoken
$AET

AEROTOKEN

AET koers in euro's

€0.02470802 0%

AET statistieken

Over AEROTOKEN

De huidige koers van AEROTOKEN (AET) bedraagt €0.02470802, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AEROTOKEN een marktkapitalisatie van €10.833,17, met een handelsvolume van €4,86 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AET in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AEROTOKEN

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AEROTOKEN werd bereikt op zaterdag 26 oktober 2019 en bedroeg €0.00026006. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AEROTOKEN op €0.666886, behaald op dinsdag 21 april 2020.

AEROTOKEN AET kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AEROTOKEN met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AEROTOKEN kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AEROTOKEN. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AEROTOKEN te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AEROTOKEN kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AET kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AET naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AEROTOKEN (AET) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AEROTOKEN

AEROTOKEN kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AEROTOKEN

Hoeveel kost AEROTOKEN op dit moment?

De huidige prijs van 1 AET op dit moment is €0.02470802.

Wat is de hoogste prijs van AEROTOKEN ooit?

De hoogste AEROTOKEN koers tot nu toe is €0.666886. Deze prijs werd behaald op 22-04-2020.

Wat is de laagste prijs van AEROTOKEN ooit?

De laagste prijs van AEROTOKEN tot nu toe is €0.00026006. Deze prijs werd behaald op 27-10-2019.

Waar kan ik AET kopen?

AET kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AEROTOKEN kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AEROTOKEN.      

Hoeveel AET zijn er?

Er zijn op dit moment 438447.61059475 AET in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AEROTOKEN wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AEROTOKEN
Facebook
Twitter
LinkedIn