Cryptoinzicht
aedart-network
$AEDART

Aedart Network

AEDART koers in euro's

€0.145567 0%

AEDART statistieken

Over Aedart Network

De huidige koers van Aedart Network (AEDART) bedraagt €0.145567, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Aedart Network een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €53,00 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AEDART in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Aedart Network

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Aedart Network werd bereikt op maandag 23 november 2020 en bedroeg €0.02553054. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Aedart Network op €0.431556, behaald op maandag 23 november 2020.

Aedart Network AEDART kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Aedart Network met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Aedart Network kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Aedart Network. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Aedart Network te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Aedart Network kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AEDART kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AEDART naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Aedart Network (AEDART) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Aedart Network

Aedart Network kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Aedart Network

Hoeveel kost Aedart Network op dit moment?

De huidige prijs van 1 AEDART op dit moment is €0.145567.

Wat is de hoogste prijs van Aedart Network ooit?

De hoogste Aedart Network koers tot nu toe is €0.431556. Deze prijs werd behaald op 24-11-2020.

Wat is de laagste prijs van Aedart Network ooit?

De laagste prijs van Aedart Network tot nu toe is €0.02553054. Deze prijs werd behaald op 24-11-2020.

Waar kan ik AEDART kopen?

AEDART kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Aedart Network kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Aedart Network.      

Hoeveel AEDART zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AEDART in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Aedart Network wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Aedart Network
Facebook
Twitter
LinkedIn