Cryptoinzicht
adzcoin
$ADZ

Adzcoin

ADZ koers in euro's

€0.00133317 0%

ADZ statistieken

Over Adzcoin

De huidige koers van Adzcoin (ADZ) bedraagt €0.00133317, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Adzcoin een marktkapitalisatie van €87.893,00, met een handelsvolume van €0.297083 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ADZ in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Adzcoin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Adzcoin werd bereikt op donderdag 28 mei 2020 en bedroeg €0.00012503. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Adzcoin op €0.143748, behaald op vrijdag 25 maart 2016.

Adzcoin ADZ kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Adzcoin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Adzcoin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Adzcoin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Adzcoin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Adzcoin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ADZ kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ADZ naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Adzcoin (ADZ) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Adzcoin

Adzcoin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Adzcoin

Hoeveel kost Adzcoin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ADZ op dit moment is €0.00133317.

Wat is de hoogste prijs van Adzcoin ooit?

De hoogste Adzcoin koers tot nu toe is €0.143748. Deze prijs werd behaald op 26-03-2016.

Wat is de laagste prijs van Adzcoin ooit?

De laagste prijs van Adzcoin tot nu toe is €0.00012503. Deze prijs werd behaald op 29-05-2020.

Waar kan ik ADZ kopen?

ADZ kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Adzcoin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Adzcoin.      

Hoeveel ADZ zijn er?

Er zijn op dit moment 65928040 ADZ in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Adzcoin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Adzcoin
Facebook
Twitter
LinkedIn