Cryptoinzicht
adtoken
$ADT

adToken

ADT koers in euro's

€0.00027319 0%

ADT statistieken

Over adToken

De huidige koers van adToken (ADT) bedraagt €0.00027319, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft adToken een marktkapitalisatie van €225.105,00, met een handelsvolume van €0.04234378 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ADT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor adToken

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor adToken werd bereikt op dinsdag 2 juni 2020 en bedroeg €4.63E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor adToken op €0.166959, behaald op vrijdag 26 januari 2018.

adToken ADT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om adToken met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel adToken kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van adToken. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door adToken te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. adToken kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ADT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ADT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig adToken (ADT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop adToken

adToken kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over adToken

Hoeveel kost adToken op dit moment?

De huidige prijs van 1 ADT op dit moment is €0.00027319.

Wat is de hoogste prijs van adToken ooit?

De hoogste adToken koers tot nu toe is €0.166959. Deze prijs werd behaald op 27-01-2018.

Wat is de laagste prijs van adToken ooit?

De laagste prijs van adToken tot nu toe is €4.63E-6. Deze prijs werd behaald op 03-06-2020.

Waar kan ik ADT kopen?

ADT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je adToken kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van adToken.      

Hoeveel ADT zijn er?

Er zijn op dit moment 824000000 ADT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal adToken wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel adToken
Facebook
Twitter
LinkedIn