Cryptoinzicht
address
$ADDR

Address

ADDR koers in euro's

€0.0484405 0%

ADDR statistieken

Over Address

De huidige koers van Address (ADDR) bedraagt €0.0484405, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Address een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €2.503,76 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ADDR in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Address

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Address werd bereikt op zondag 11 augustus 2019 en bedroeg €0.00035359. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Address op €0.387197, behaald op maandag 5 oktober 2020.

Address ADDR kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Address met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Address kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Address. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Address te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Address kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ADDR kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Address.

ADDR naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Address (ADDR) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Address

Address kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Address

Hoeveel kost Address op dit moment?

De huidige prijs van 1 ADDR op dit moment is €0.0484405.

Wat is de hoogste prijs van Address ooit?

De hoogste Address koers tot nu toe is €0.387197. Deze prijs werd behaald op 06-10-2020.

Wat is de laagste prijs van Address ooit?

De laagste prijs van Address tot nu toe is €0.00035359. Deze prijs werd behaald op 12-08-2019.

Waar kan ik ADDR kopen?

ADDR kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Address kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Address.      

Hoeveel ADDR zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ADDR in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Address wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Address
Facebook
Twitter
LinkedIn