Cryptoinzicht
able
$ABLX

ABLE X Token

ABLX koers in euro's

€1.733E-5 0%

ABLX statistieken

Over ABLE X Token

De huidige koers van ABLE X Token (ABLX) bedraagt €1.733E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ABLE X Token een marktkapitalisatie van €107.457,00, met een handelsvolume van €14,29 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ABLX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ABLE X Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ABLE X Token werd bereikt op maandag 12 augustus 2019 en bedroeg €7.34E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ABLE X Token op €0.00295576, behaald op donderdag 13 september 2018.

ABLE X Token ABLX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ABLE X Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ABLE X Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ABLE X Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ABLE X Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ABLE X Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ABLX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ABLX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ABLE X Token (ABLX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ABLE X Token

ABLE X Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ABLE X Token

Hoeveel kost ABLE X Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 ABLX op dit moment is €1.733E-5.

Wat is de hoogste prijs van ABLE X Token ooit?

De hoogste ABLE X Token koers tot nu toe is €0.00295576. Deze prijs werd behaald op 14-09-2018.

Wat is de laagste prijs van ABLE X Token ooit?

De laagste prijs van ABLE X Token tot nu toe is €7.34E-6. Deze prijs werd behaald op 13-08-2019.

Waar kan ik ABLX kopen?

ABLX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ABLE X Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ABLE X Token.      

Hoeveel ABLX zijn er?

Er zijn op dit moment 6200807181 ABLX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ABLE X Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ABLE X Token
Facebook
Twitter
LinkedIn